Integritetspolicy

PERSONUPPGIFTER
Market 29 hanterar dina personuppgifter i enlighet med de bestämmelser som är tillämpliga ur den svenska personuppgiftslagen (PUL, 1998:204) där syftet är att skydda din integritet på internet. Dina personuppgifter som du uppger när du lägger en order hos oss (t ex namn, adress, telefonnummer och email-adress) blir registrerad i våra system i syfte för oss att fullfölja vårt uppdrag gentemot dig. Dina personuppgifter skyddas av Market 29 och kommer bara att delas med tredje part när det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig. En tredje part kan till exempel vara betalsystem eller logistikföretag som vi köper tjänster av. All kommunikation vi har med dig via email kommer att sparas under max ett års tid, detta för att vi ska kunna ge dig den nivå av service som du kan förvänta dig av oss. 

Vi kan också komma att samla viss information om hur du använder vår hemsida/webshop, t ex vilken webbläsare du använder, från vilken stad du besöker oss samt hur du navigerar på sidan, samt information om dig som besökare, så som t ex ålder, kön och vilken typ av enhet du besöker vår hemsida/webshop ifrån. Den här informationen kan komma att användas för att förbättra vår hemsida, vår produkt och vår service. Vi sparar dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för oss för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig, men aldrig längre än ett år efter att vår kundrelation till dig upphört. 

Du har rätt till att en gång om året, kostnadsfritt och på förfrågan, få information om vilka personuppgifter vi har om dig och hur dessa används. I händelse att de personuppgifter vi har om dig är felaktiga har du rätt att få uppgifterna i fråga rättade eller raderade. Kontakta webshop@market29.se för att få tillgång till denna information. 

COOKIES
En cookie är en data som vi lagrar på den enhet du använder, t ex din dator eller smartphone, och ger oss möjlighet att identifiera dig som användare av vår hemsida/webshop och att känna igen dig när du kommer tillbaka. 

Genom att besöka vår hemsida/webshop och om du har din enhet inställd på att tillåta cookies, accepterar och godkänner du att ta emot cookies från Market 29, Market 29s anknutna företag och partners. Vi använder oss av Google Analytics som är ett av världens mest använda och pålitliga analysföretag på nätet. Vi använder Google analytics i marknadsföringsföringssyfte och för att utveckla vår hemsida, produkt och service. För mer information om Google analytics, besök Google analytics hemsida som du hittar här.

Du kan alltid stänga av möjligheten att placera cookies på din enhet genom att gå in i inställningarna för webbläsare i din enhet. Du kan också radera cookies som redan placerats på din enhet, det gör du också i inställningarna för webbläsare i din enhet. Notera att det, om du väljer att inte tillåta cookies på din enhet, i vissa fall kan hindra dig från att få en optimal upplevelse av vår hemsida/webshop. 

SEKRETESS
Vi på Market 29 tycker att det är viktigt att skydda våra kunders integritet. Därför försäkrar vi att vi vidtagit de tekniska och organisatoriska åtgärder vi kan, för att skydda de personuppgifter vi har om dig, mot oavsiktlig förlust, obehörig åtkomst eller distribution. 

LÄNKAR
Market 29s hemsida/webshop kan innehålla länkar till webbplatser tillhörande andra företag. Dessa länkar är till för att underlätta eller vägleda dig som kund, Market 29 tar inget ansvar för att integriteten skyddas på dessa webbplatser. 

 

 

Produkter
Övrigt